1 Temmuz 2011 Cuma

DARISI BEKARLARIN BAŞINA



Genç, hatta yaşlı, tanıdıklar akrabalar sıraya girmişler, herbiri birer aşk böceği olmuş pır pır uçuşuyor.  Çevremizde kim varsa bekar,  hepsinde bir evlilik telaşıdır gidiyor.

 Hayır anlamadım gitti.  Eros okunu fırlattı da bizimkiler toplu halde isabet mi aldı nedir..?  Hepsi aynı anda  atağa kalktı:)   

Bir koşuşturma bir koşuşturma,  kime yetişeceğimizi şaşırdık.  Bizi düşünen yok tabii bu arada.  Giyim kuşam telaşı bir tarafa,  hediye almaya yetişemez olduk.  İnsan biraz acır da azıcık ara verir di mi..?  Bu ne aceledir böyle..?  Üstelik,  hemen her törenin  baş danışmanları- bilirkişileri olarak baş köşede yerimizi almak durumunda da kalıyoruz.  Bu kadar yaşlandık mı biz yahu..:)




Bu furyaya benim sarı çiçeğim de katıldı bi koşu.  Daha düne kadar, gözleri ufka dalmış, beyaz atlı prensini bekler dururken ve tam da masallara inancını yitirmek üzereyken, Kıbrıs'tan, atının yelelerine yapışmış, kumral saçlarını rüzgarda savurarak, ela gözlerinden sevda kıvılcımları saça saça uçarak geldi kızımın (arkadaşımızın kızı) masal prensi.  "Aman Ya rabbim bu ne aşk"  dedirterek hem de :)

Yalnızca O' mu.. ?   "Aşık oldum Çınar'cım.  Gerçekmiş, varmış aşk diye birşey" derken, ağzından çıkan herbir "aşk" sözcüğü kanatlanıp,  rengarenk  kelebekler gibi ahenkle dansediyor adeta :)  O konuştukça ben kalbinin mutluluk tiktaklarını dinliyorum zevkle.

Ee  iş böyle olunca da,  biz büyüklere düşen  iki sevdalı yüreği bir yastıkta buluşturmaktı elbette.


  Ve... cuma günü sözümüz var.

Tabii ki son değil.  Haftaya başka bir kuzenin düğünü var.  Buyrun sizi de bekleriz :))

Not: Bu koşuşturmaca arasında blog dostlarımı ihmal ettim istemeden.  Herkes bi evlensin :) ortalık durulsun, herbir dost blogu uzun uzun ziyaret edip güzel yazılarını zevkle sindire sindire okuyacağım.




7 yorum:

ÇOBAN YILDIZI dedi ki...

Bu tatlı prensese ve içine aşk ateşi düşmüş diğer gençlere de bir ömür boyu mutluluklar dilerim Çınarcığım.

Sevgilerle!

Esin Bozdemir dedi ki...

Benzer telaşlar bizim yakada da mevcut!her biri sözleşmişler gibi hem de!..sosyal/eko-politik kriz!! bir başka krizi patlattı adeta!gençler birbirilerine bakarak daha kuvvetli tutunmayı mı öğrendiler dersin!ne güzel aşklar doğuyor!.paranın hep ön planda tutulduğu günümüzde sevgi denen yüce duygu geri plana atılmıştı!tekrar kazanılmasını görmek çok güzel!..gittiğim hemen her evlilikte o ışığı görüyorum...ne diyelim darısı diğer bekarların başına!

dünyayı ayakta tutacak tek hakiki gerçek var o da sevgi değil mi!ne güzel bir duygu:))

tebrik ediyorum çiçekleri, böcekleri:))mutlulukları daim olsun...

Sevgilerimle...

Yaşamın kıyısında dedi ki...

Fırsat bu fırsat Çınar'ım doya doya eğlen sende, sıra geliyor delikanlılarına. Hayırlı olsun tüm çiftlere.
Sevgiler...

NzlGl dedi ki...

Herkese mutluluklar diliyorum. Sevgi ve saygıları bir ömür boyu devam etsin. Size de iyi eğlenceler Çınar hanım:)
sevgiler

Tolga dedi ki...

darısı bizim de başımıza:)
sevgiyle.
tolga

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Bütün çiftlere mutluluklar...Güzel söylemişsin darısı bekarların başına:))
Kolay gelsin.
Sevgiler:)

sufi dedi ki...

Çınar'cım varsın erosun okuna mazhar olsun gençlerimiz.Aşktır çünkü bizim kurtuluş için bütün ümidimiz. Öyle de Altın kaç para oldu????Onu bizlere atacak bir melek bulmak gerek bu sıra...Kucakladım seni ve aşka koşanları sevgiyle.Tontini.